• Kozijn1
  • Kozijn2
  • Kozijn3
  • Kozijn4
Afdrukken

Ramen en deuren

Onze Kozijnen worden onder strenge eisen geproduceerd  in Duitsland ,door onze jarenlange ervaring in Duitsland en Nederland met de producten en eigen montage verzekeren wij onze klanten van een fraai  uitgevoerde constructie en een goede constructieve kwaliteit.

Nieuwbouw of Renovatie

Kunststofkozijnen en deuren van Wubbo Design zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het zijn bijzonder fraaie kozijnprofielen die naadloos passen bij het ontwerp van uw woning en ze zijn ook beter voor het milieu. Er zijn maar liefst veertig verschillende kleuren leverbaar. Door de UV bestendigheid zullen de kleuren niet vervagen. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de fraaie oplossingen van Wubbo Design.

Beter voor het milieu

Door de hoge isolatiewaarde zijn de kozijnprofielen ook nog eens beter voor het milieu. Door te kiezen voor VEKA of ALUPLAST kunststofkozijn profielen draagt u een belangrijk steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. En over milieu gesproken: VEKA en ALUPLAST kunststofkozijnprofielen worden uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen. Veka en ALUPLAST kunststof kozijnen kunnen probleemloos worden gerecycled en hergebuikt.Dit is een veilig idee voor nu maar ook voor de toekomst. VEKA en ALUPLAST kozijnen zijn oerdegelijk. De door Wubbo Design geleverde profielen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam. Weer en wind hebben geen invloed op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven.

Veel mensen hebben tal van ideeen in hun hoofd over hoe ze hun kozijnen en voordeur eruit willen laten zien , maar laten dit meestal gaan omdat ze denken dat dat in kunststof niet mogelijk is. Daarom adviseren wij u deze ideeen aan ons voor te leggen, zodat wij technisch kunnen bekijken of dit mogelijk is, want u zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. 

Garantie en Service

Met het streven naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid, hoort daar ook de beste service bij. Wubbo Design heeft niet alleen een garantietermijn van 10 jaar maar ook aandacht voor de kleine details , zodat de  vele gewaardeerde klanten  de producten van Wubbo Design zeer hoog op de ranglijst hebben staan ,niet voor niets komen onze adressen voor zo’n 80% via een bestaande klant. onze  profielen hebben een attest inbraakwerend systeem volgens SKG** De ontwateringsleufjes zijn aan de onderzijde van het profiel gevreesd, zodat zij onzichtbaar zijn , en het geheel eruit ziet als een houten kozijn . Wij hebben gekozen voor grijze siliconenvrije afdichtrubbers, zodat zwarte strepen achterwege blijven zodat uw kozijn een mooie uitstraling blijft houden. Wij verwerken VEKA en ALUPLAST  profielen, waardoor kwaliteit en de vele mogelijkheden zijn gewaarborgd , ook hebben VEKA en ALUPLAST  een eigen recycling , zodat wij een eigen kringloopsysteem hebben en dat is natuurlijk een veilig gevoel voor de toekomst.

Wubbodesign levert en monteert VEKA en ALUPLAST kozijnen voorzien van slagvaste 5 kamersystemen met aanslagdichtingen en alle kozijnen zijn inbraakwerend volgen NEN 5096 staalversterkt

Alle kozijnen zijn voorzien van HR++ glas met een U waarde van 1.1 volgens de Nederlandse praktijk richtlijn 3577 (NPR 3577).

Al ons Hang en sluitwerk is voorzien van het keurmerk SKG **

Onze montage voldoet aan alle normen van het politiekeurmerk veilig wonen.

De kwaliteitsbewaking is Din-Iso 9001 gecertificeerd.